PKS-Foorumi

Pohjoisen Keski-Suomen vesistöt => Kivijärvi => Aiheen aloitti: Janne R - 15.01.07 - klo:19:18

Otsikko: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 15.01.07 - klo:19:18
Terest kaikille,

Lähetin tänään istutusrahastoanomuksen Kivijärven kalastusalueen hallituksen käsiteltäväksi. J.J. sanoi, että saamme tietoa rahastoon liittyvistä päätöksistä helmikuun aikana ;D.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 11.03.07 - klo:18:48
Kivijärven kalastusalueen hallitus oli kokouksessaan 28.2 käsitellyt esittämäämme istutusrahastoasiaa ja on myötämielinen rahaston perustamiseen tietyin perustein, mm. istukkaat on ostettava valvotuilta laitoksilta. Kalastusalueen hallitus ei voinut antaa lupaa istutusten suorittamiseen, vaan lupa on kysyttävä jokaiselta osakaskunnalta, jonne kalaa istutetaan. Osakaskuntia on kaiken kaikkiaan 9, mutta istutuksiamme ajatellen tärkeimmät osakaskunnat lienee Jauhoniemi, Kivijärvi ja Kuivaniemi -se korjatkoon, joka tietää asiasta paremmin!

Kevät on kiirinyt hurjaa vauhtia ja istutukset tehdään yleensä keväisin pian jäiden lähdön jälkeen, joten rahaston perustamisella ja lupien anomisella on todella kiire, jos aiomme osallistua kevään 2007 istutuksiin. Tiedustelenkin, onko seuran jäsenissä innokkaita osallistujia jo tälle keväälle vai perustetaanko rahasto kesän kynnyksellä ja tehdään ensimmäinen istutus keväällä 2008? Itse kannatan jälkimmäistä vaihtoehtoa, koska yleensä hätäilemällä ei tule kuin kusipäisiä…

Valitettavasti hallitus ei tehnyt alamittoihin muutoksia vaatimuksestamme huolimatta, mutta oli ”iloinen” siitä, että kilpailuissa käytetään suurempaa alamittaa kuin altaaseen on säädetty.

Hallitukselle lähettämässäni anomuksessa esitin, että haluamme tuoda esiin näkemyksiämme järven ja kalaston tilasta ja siitä oli tehty mm. seuraava päätös: ”Kalastusalueen vuosikokouksen jälkeen järjestetään virkistyskalastusseurojen ja kalastusalueen yhteisneuvottelu.” :D

Janne R
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Tuulensuu - 18.03.07 - klo:16:06
Moi!
Halua olisi vaikka jo tälle keväälle, mutta järkevintä lienee hankkia ensin istutusluvat mainitsemiltasi osakaskunnilta sekä perustaa rahasto, johon sitten ennätetään kerätä hyvä potti 2008 kevääseen mennessä. Keräyksistä ja istutuksista olisi varmaankin hyvä tehdä siitä eteenpäin jokavuotinen juttu. Uskon, että innokkaat uistelijat/kalastajat raottavat miellellään rahapussin nyörejä hyvän asian takia!
T. Jari
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 13.09.07 - klo:11:32
Nostellaampas taas tätä ylös, kun tuolla vetouistelu.com:ssa taas kysellään. Onko homma edennyt sitten maaliskuun?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 17.09.07 - klo:12:29
Ei ole edennyt, mutta kohta etenee...

Terveisin
Janne
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Fisu - 23.11.07 - klo:21:35
Nyt on törmätty oikein byrokratian rattaisiin, kyseltiin vallesmannilta keräyslupaa. Pitää vähän miettiä miten tämä hoidetaan on meinaan kohtalainen paperisota vastassa ::)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 24.11.07 - klo:15:37
http://www.youtube.com/watch?v=En_46t2q_Sg
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Fisu - 27.11.07 - klo:22:08
Empä löytännä apua juutuupista!!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 28.11.07 - klo:06:55
Eihän siinä ole muuta kuin otat vaan kaikki todistukset mukaan :D
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Fisu - 20.12.07 - klo:12:09
 ???   Paperit on vallesmannilla,odotellaan mitä tuleman pitää ?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Fisu - 08.01.08 - klo:22:36
Lupa tuli !
Nyt pitää pähkäillä miten homma hoidetaan parakrafien mukaan. ???
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 09.01.08 - klo:20:50
Joo siinä kannattaa olla kyllä tarkkana että menee oikein ettei tuu setvimisiä sitten jälkikäteen... Täälä Pohjanmaalla on yritetty tehdä ahkerasti suullista keräystä jo valmiiksi...  ;)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 20.01.08 - klo:19:53
Nyt peli on sitten virallisesti avattu:

http://pks-cup.com/uk/istutusrahasto.php (http://pks-cup.com/uk/istutusrahasto.php)


Homma toimii siten että linkin takaa löytyy lomake jonka täyttämällä saatte sähköpostiinne laskun. Esko lisäilee nimenne tai nimimerkkinne sivulle, kunhan huomaa suorituksen tilillä.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 20.01.08 - klo:20:46
On hienoa, että olemme tässä pisteessä, jossa rahasto voidaan avata, koska tähän on tehty aikamoinen määrä työtä ja työ jatkuu edelleen. Vielä on mm. sovittava "pelisäännöt" istutusten toteutuksesta osakaskuntien ja kalastusalueen kesken.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 20.01.08 - klo:20:53
Näin on, toivottavasti meidän kaikkien työ tuottaa tulosta.

Kaikille vielä tiedoksi että lainsäädäntö on aika tiukka näiden keräyksien suhteen. Kätemme ovat aika sidotut kaikenlaisen "mainostamisen" suhteen joten toivottavasti puskaradio toimii  ;)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 23.01.08 - klo:14:36
Lähetän tänään tämän kirjoitettuani istutusten "pelisäännöt" kalastusalueen isännöitsijälle, josta ne aikanaan menevät osakaskuntien hyväksyttäväksi.

Nyt haluaisin seuran jäseniltä ja muilta palstaa lukevilta kommentteja rahaston markkinoinnista. Yksi mahdollisuus olisi yritysmarkkinointi alueen kuntiin ja matkailuyrityksiin ja jne, mutta herääkö muita mahdollisia markkinointimuotoja mieleen? Paulille (arvon puh.joht.) puhuinkin jo lehtimarkkinoinnista alueen paikallislehtiin (Saarijärveläinen ja Viiden kunnan sanomat). Pitäisi vain löytyä jostain joku(?) kynäniekka kirjoittajaksi!

Terveisin
JR
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Hannu - 24.01.08 - klo:20:31
Huomasin juuri että joku teistä oli juuri yrittänyt osallistua keräykseen, mutta logiin oli jäänyt merkintä että sähköposti olisi virheellinen. Sinä joka yritit tehdä lahjoitusta, laitatko minulle sähköpostia (hannupisteoinonenätikipistefi), niin näen että miksiköhän osoitteesi ei kelvannut.

Saadaan vika korjattua, niin ei tule muille ongelmia.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 04.02.08 - klo:12:09
Ainoastaan järvilohta ja/tai -taimenta!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 21.02.08 - klo:10:25
Kuulin, että seuran vuosikokuksessa oli herännnyt keskustelua lohi-istukkaiden hinnoista! Hintatietoa on aika "nihkeästi" saatavilla, mutta alla jotain infoa hinnoista kiinnostuneille...

Kaksi vuotiaat lohikalat noin 2 €/ kpl ja pyyntikokoiset taimenet noin 10 €/ kg.

Pyyntikokoisella tarkoitettaneen valtion säätämän alamitan paikkeilla olevia taimenia!

Terveisin
Janne R
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 24.03.08 - klo:21:15
Onko tullut selvyyttä että onko järvilohta mahdollista saada tälle kevättä ? Ja jos niin minkä kokoista ?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 25.03.08 - klo:10:39
Saamani tiedon mukaan 2-vuotiasta järvilohen poikasta on saatavissa tälle keväälle!

Terveisin
JR
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 25.03.08 - klo:14:38
No sehän olis hieno juttu että saatais homma tälle kevättä alkuun. Rahastoon vaan pitäis saada lisää merkintöjä. Yllättävän nihkeästi vaan on kerääntynyt... :(
mutta eiköhän niitä vielä kevään aikana lisää tule... ;)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Janne R - 30.03.08 - klo:20:27
Mikä on istutusrahastoon osallistuneiden lahjoittajien kanta, istutetaanko ensimmäinen erä nyt keväällä vai jätetäänkö syksyyn? Molemmissa istutuksissa olisi tietysti omat hyvät puolensa. Kevään istukkaat olisivat kasvamassa aiemmin, mutta syksyn istukkaat olisivat istutettaessa jonkin verran kookkaampia ja olisivat ehkä paremmassa turvassa verkoilta.

Mikäli istutetaan keväällä on minun ilmoitettava käytettävä rahamäärä isännöitsijälle viimestään huhtikuun lopussa, jotta istukkaat keretään hommaamaan!

Terveisin
JR
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 31.03.08 - klo:20:18
Voipi olla että rahasumma on niin pieni vielä keväällä että kannattaako istuttaa.......?Tietysti jos syksyllä olisi samanverran rahaa kuin nyt keväällä voisi istuttaa kahesti..........?Tullaankohan altaaseen istuttamaan keväällä ja syksyllä osakaskuntien taholta........?Paljon on kysymysmerkkejä ilmasa ???Luin tutkimuksen Saimaaseen istutetuista järvilohista josta selvisi että kaksivuotiaana istutettu järväri saavuttaa n.viidenkuukauden järvessäolo aikana 40 cm mitan.Eli n.parivuotta vähintään pitäisi kalojen päästä kasvamaan ennen pyyntiä.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: juha h - 07.04.08 - klo:19:07
onko kaikki seuran jäsenet niin saatanan köyhiä ettei oo vara laittaa tilille rahaa vai eikö lohet kivijärvessä kiinnosta , toisaalta onhan ne kalat mukavampi hakea muualta ( vänern ja yövesi )
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: jarppa - 08.04.08 - klo:13:23
Ei ihmiset niin köyhiä ole, mutta tässä se punnitaan, onko ihmisillä halua puheista tekoihin. Istutusrahastoa perustettaessa oli varmasti helppo ajatella, että annanpa toki roponi joukkoon, mutta hetken iskiessä jokainen kymppi on varattu muualle - laskuja tulee, kengissä pitäisi pysyä ja maksaa edes pakollinen kalastuksenhoitomaksu. Sen jälkeen lasketaan, kuinka monta kalastuslupaa pitää kauden aikana ostaa eri järville ja joille. Kesälomallekin pitäisi mennä. Yhtäkkiä tuntuukin, että ei ole varaa. Mutta eiköhän rahasto vielä piristy - toivotaan, että ihmiset seuraavan tilipäivän kohdalla antavat omat roponsa. Niin se kannattaa tehdä, niin se on sitten hoidettu ja samat luvat tulee kuitenkin ostettua ja lomareissutkin tehtyä. Tsemppiä maksamiseen!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Kuharosvo - 10.04.08 - klo:19:39
että kannattaako istuttaa.......?

Ehkä on syytä siirtyä sanoista tekoihin ja laittaa sijoitukset kasvamaan. Samassa kuormassa kun muutenkin tulee kalaa järvelle. On kai ihan parasta laittaa kasvamaan ellei sitten jossain tilillä ole parempi tuotto.

Sijoittajat odottaa että istutuksia tehdään niillä eväillä mitä on. Mun kalan (sijoitus vaivainen 10 euroa) sais ainakin istuttaa heti nappailemaan affenia, norsseja, salakoita Kivijärven kirkkaisiin vesiin.
Tuolla summalla ei saa Essolta edes nisukahvia .... mutta tosi iloisen mielen.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 11.04.08 - klo:19:53
Istutetaan toki.Onhan toikin rahasumma tyhjää parempi ja ovatpahan kalat kasvamassa........ ;D Mutta tuollainen jäsenten "mojuminen"ei varmaan edesauta rahasumman kertymistä,mitä tuossa aiemmin on kirjoiteltu ;)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: juha h - 12.04.08 - klo:17:58
niin näyttääpä suurelta osin rahat tulevan tuolta pohjanmaalta !
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: MikaK - 13.04.08 - klo:19:27
Niin ei tässä kannata varmaan ruveta seuran jäseniä mollaamaan. En tiedä moniko näistä jäsenistä(toista sataa jäsentä) koko kivijärvessä kalastaa ja silti maksaa tässä seuran jäsenmaksussa altaan maksun.Itsekään en juuri järvessä kalasta(viime kesänä 0 kertaa) mutta toki asia harmittaa ja halu on osallistua, ehdottanut olen esimerkiksi haukisaaliiden myyntiä ammattikalastajille ja itsekin kyseistä kala lajia tulee sulanvedenaikaan pyydettyä useita kymmeniä kiloja,haukea kalastan tietty valikoimalla eli suuremmat yksilöt vapauttamalla,mutta tätä pienempää rääppiä kannonkosken järvissäkin riittää.Minun puolesta tämän myynti rahan voisi laittaa suoraan istutusrahastoon. 
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 15.04.08 - klo:20:42
Kyllä monetkin varmaan kalastavat Kivijärvessä,mutta kesäaikaan Kuhaa etupäässä.Eipä tuolla loka/marraskuulla paljoa seuran väkeä näy.Johtuneeko tärppien vähäisyydestä vai onko hirven metsästys syynä........ :o
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 15.04.08 - klo:20:59
Epäilisin varmasti tuota ensimmäistä syytä.. ::) kuha on kuitenkin helppo saaliskala verrattuna jalompiin tällä hetkellä Kivijärvessä... Kun sielä muutaman kevään ja syksyn vetelee tyhjää (räntäsateessa.. :))niin monia alkaa tuo kuhan uistelu kiinnostamaan... Mutta tavoitehan meillä rahaston myötä on järveen saada hyvä järväri kanta... Mutta se vaatii jokaisen kynnelle kykenevän panostuksen.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 16.04.08 - klo:15:07
Tämänhetkisen tilanteen mukaan saataisiin 2 vuotiasta kalaa n.665 kpl.Vielä olisi matkaa että saataisiin edes se 1000 kpl.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 17.04.08 - klo:13:25
No kyllähän se 1000kpl. nyt on aivan minimi määrä. Pakkohan sen verran sitä rahaa nyt on kertyä. Kyllä vuositasolla pitäis päästä sinne 3000-4000kpl. määrään että järveen alkais tulla kalastuksen kestävä kanta. Mitenkäs se seuran panostus olis rahastoon ?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 05.05.08 - klo:16:14
Nyt kyseltäisiin kantaa istutuksiin.Vaihtoehdot ainoastaan Taimen (Järväriä ei saa )mutta mitämieltä olette istukkaiden koosta 3 vuotiaita vai 4 vuotiaita.3 vuotiaita saadaan varmasti ja 4 vuotiaita mahdollisesti toisestapaikasta.Tämän alkuviikon aikana pitäisi ratkaista asia.Laitelkaa mielipiteitä mielellään pikaisesti ??? Niin ja hinta n. 9-11 € kilo riippuu rahdin osuudesta. :P
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 05.05.08 - klo:21:15
No voi harmi jos järvärit kortilla. Eikös niitä pitäny olla saatavilla ?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: aspen - 06.05.08 - klo:12:50
Vai olisko parempi kerätä rahaa vielä vuosi? Sit ainakin sais sen 1000 kalaa täyteen, ja enemmänkin. Niin ja sit vois olla järväriä tarjolla.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 06.05.08 - klo:14:10
Ottakaapa puhelin kauniiseen kätöseen ja kyselkää Järväriä.............?Niinhä sitä luullaan, että muutkuin tilaa tietyllä summalla ja sillä hyvä....... :-[
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Kuharosvo - 06.05.08 - klo:16:43

Parashan niitä Järvilohia on istuttaa sitten kun niitä on.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Taimenveikko - 06.05.08 - klo:20:23
Järvilohta tai taimenta... kunhan järveen vaan pyyntikalaa saadaan... Ja istutus mieluummin niin ettei kaikki ole heti naapurin verkossa, niinkuin oli taannoin Petäjälahdella käynyt... Järvilohi tietenkin mielekkäämpi kalastettava, taimentahan tuolta tulee kuitenkin ihan kohtuu helposti...
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: aspen - 07.05.08 - klo:06:34
Oliskohan sellainen mahdollista esim. verkkokalastuskielto sille alueelle pariksi päiväksi, kun kalat on istutettu? Sitä vois vaikka tiedottaa jossain paikallislehdessä, mikä menisi myös mökkiläisille.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: jarppa - 07.05.08 - klo:07:49
Järvilohta ei varmastikaan tälle vuodelle saa. Lohjanjärvellä mm. samantyyppinen rahasto, ja istuttivat taimenta huhtikuun lopussa, kun järvilohta ei saanut. Varmistavat järvilohen saannin ensi kaudeksi tekemällä tilauksen jo nyt. Tämä Kivijärven rahasto lähtenyt vähän hissuksiin käyntiin, mutta parin vuoden luvalla - muistaakseni - pitäisi ehkä jotain konkreettista saada aikaan jo nyt, niin homma alkaa ehkä paremmin myös pyöriä. Samalla kalavesien omistajat saavat käytännön viestin siitä, että vapaa-ajankalastajia järven kalaston kehittäminen todella kiinnostaa - olisiko se yksi askel monista kohti rakentavaa yhteistyötä. Elikkäs olisiko hyvä laittaa kertyneet rahat taimeniin nyt ja varata järvilohierä ensi kevääksi saman tien? Uskoisin, että ainakin ne, jotka tänä keväänä antoivat roponsa rahastoon, antavat sen myös ensi keväänä, kun tietävät varmasti, että järvilohta tulee. Itse lupaan myös ensi keväänä rahastoa kannattaa.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Tuulensuu - 08.05.08 - klo:17:05
Olen sitä mieltä, että taimenten istuttaminen ei kannata, koska niiden selviytyminen Kivijärvessä on heikkoa. Enpä ole montaa taimenta järvestä saanut ja sinne on niitä 2000-luvulla syydetty aikamoinen määrä. Lohimerkintöjä kyllä löytyy!                                    Tilataan lohia ensi keväälle 3 tuhatta kappaletta ja kerätään siihen mennessä riittävästi rahaa niiden lunastamiseen Yritys/yhdistyspuoletahan ei tuolla vielä näy yhtään panoa. Uskoisin, että lähtevät mukaan, kun tietoa sinne levitetään!
Jotta istutuksista on hyötyä urheilukalastukseen, täytyy keräystoiminnasta tehdä jatkumo eli tehdä sitä useampana vuonna riittävällä kappalemäärällä.
Kuha on loistava ruokakala, joka pitää soppakattilan täynnä kesällä,  mutta kyllähän niitä elämyksiä saadaan järvilohenuistelun parissa!
Ps. Yllättävän vähän noita panoja tuohon rahastoon on tullut! Jarpan viestiin viitaten, täältä tulee myös joka vuosi rahallista kannustusta!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: aspen - 09.05.08 - klo:15:53
Missä muuten on istutustilastot vuosilta 2006-2008?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 04.06.08 - klo:14:05
Onkos päätöksiä tehty istutuksien osalta ? Taimenta vai keräätäänkö ens vuoteen ja järvilohta ?
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Taimenveikko - 23.06.08 - klo:12:30
Hiljaista onpi foorumilla...  Onkos mitääs uusia kuulumisia???
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: MikaK - 23.06.08 - klo:18:35
Vein Haapalahden jääasemalle oheisen lomakkeen.Tarvaisen Aleksi maksaa hauesta 0,2€/kg  pyöreänä kilo.Kannattaa soittaa Aleksille(040 5884816) ennen vientiä onko paikalla ja tarviiko sillä hetkellä haukia.Rahat Aleksi maksaa istutusrahastoon.Joten jos sattuu hupiuistelun ohessa jänkä olemaan syönnillään niin eikun Soitto Aleksille.Itse aion kalastaa haukia isot vapauttaen(yli Mtr) mutta pienempää Aleksille mahdollisuuksien mukaan kiikuttaen.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: jarppa - 04.08.08 - klo:14:30
Heps. Olisi kiva kuulla vähän mitä istutusrahaston annilla aiotaan tehdä? Motivoisi osallistumaan toistekin, kun saisi päivitettyä tietoa silloin tällöin. Kireisiin!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Taimenveikko - 04.08.08 - klo:19:53
Juu Hiljasta on ollu hanke puolella ja nyt jo lahjotuspuolikin näyttää tyystin tyrehtyneen. hieman kun pitäisi meteliä niin voisi tuottaa jotain.
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 04.08.08 - klo:20:54
Tuolla Kannonkosken Urheilukalastajien keskusteluissa/istutusrahasto näyttäis olevan jotain aiheeseen liittyvää ???

http://pks-cup.com/foorumi/index.php?topic=115.0 (http://pks-cup.com/foorumi/index.php?topic=115.0)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Tuulensuu - 02.01.09 - klo:14:57
 :D
Hyvää Alkanutta Vuotta kaikille innokkaille kalastushenkilöille!
Eiköhän laiteta uusi kierros euroja istutusrahastoon vuoden vaihtumisen kunniaksi, jotta saamme kassan riittävän suureksi istutuslohien hankintaa varten!
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: aspen - 10.01.09 - klo:20:09
Oma korsi olis kannettu kekoon tältä vuodelta... Ei muutaku kaikki muutkin mukaan!!!  ;D Ettei tarvitsisi sanoa: Olipa kerran kivijärvi, vaan ei ole enää.... Pistetääs poijat järvi istutusrahastolla vanhaan kunnon iskuun!!!! ;D
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Fisu - 11.01.09 - klo:17:37
Rahoista puuttuu reilu puolet joten nyt kukkarot auki ja lahjoituksia, että saadaan tilatut kalat kaikki järveen :D
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Pauli - 13.04.09 - klo:16:58
Päivitetäämpä istututusrahasto asioita näin kevään kunniaksi,elikkä tuossa toukokuun puolenvälin tienoilla on tarkoitus istuttaa Järvilohenpoikasia Kivijärveen.Istutus tapahtuu samallakerralla kuin Osakaskuntienkin istutukset.Istutusrahaston varauksessa oli se 3000 poikasta eli n.6000 €:n edestä.Tämänhetkisen tilanteen mukaan rahaa on koossa n.3500 €.Rahasummaa kysellään minulta muutamaa päivää ennen kalojen tuontia,eli kuinka paljon kalaa tuodaan Istutusrahaston puitteissa. ???
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 25.08.09 - klo:10:59
Näyttäis olevan tuo keräyslupa voimassa tämän vuoden loppuun. Joko jatkohakemukset vetämässä... :-\
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Esko - 31.08.09 - klo:20:35
Eipä taida jatkoa tulla näillänäkymin. Keräyksen kertymä oli heikohkoa, seura joutui jo laittamaan omistaan jotta saatiin kalat maksettua. Ei seuran tarkoitus ole kalojen istutus isommassa määrin kyllä se kuuluu jollekkin muulle . :(
T:Esko
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: HarriY - 01.09.09 - klo:12:37
No vaikka rahaa on verkkaisesti kertynytkin niin pitää kuitenkin muistaa että 1v. ja 8kk kertymä on silti vähän vaille 3900€ joka ei mun mielestä ainakaan oo kovin mitätön summa... :o joo varmastihan se pääosin kalastuskuntien asia mutta sehän on hienoa esimerkkiä seuralta että ollaan hyvässä asiassa rahallisestikkin mukana... :)
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Tuulensuu - 06.09.09 - klo:10:01
Olen samaa mieltä Harrin kanssa! Hieno summa on saatu kasaan! Kiitos kuuluu kaikille lahjoittajille! Ja, kyllä eräs tärkeimmistä perusteista jäsenmaksuni maksamiselle on myös se, että yhdistyksen tehtävä on mielestäni juuri urheilukalastuksen kehittäminen, jota lohikalojen uistelu parhaimmillan edustaa. Keräyksestä ja istutuksesta tulisi tehdä jokavuotinen juttu. Näkeehän sen kalapäiväkirjasta, mikä järven tilanne on lohikalojen suhteen. Uusi hakemus vaan vireille ja lahjoituksia joukolla laittamaan. :D
Otsikko: Vs: Istutusrahasto
Kirjoitti: Esko - 06.09.09 - klo:10:21
Niin,mutta tarteeko sitä uutta lupaa tässä kerkiää vielä pistää rahaa tilille tälläkin keräyksellä. Vaan eipä kevään jälkeen ole näkynyt juuri mitään!