Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tipi

Sivuja: [1]
1
Kivijärvi / Vs: Verkkojen merkintä!!!
« : 10.08.14 - klo:20:01 »
Vaikka kuinka yrittää merkitä 1,5m tanko jossa kaksi isoa lippua niin verkot revitään puukolla , tämä tapahtui lintusaaresta vähän itäänpäin  syvänteen reunalla oli muikkuverkot ja joku uistelija päästi settinsä kanssa verkkoihin ja otti uistimensa irti puukolla , pitäisi hävetä kun ei osaa edes venettä ajaa , eikä näytä tietävän mitä tarkoittaa kun kaksi samanlaista lipuilla varustettua 1,5m vedenpinnan yläpuolella liehuvaa lippua on asetettu  niin ehkäpä siellä on verkot. Toiseen merkkipolaan oli laitettu ns.kestomerkit jossa yhteystiedot , nimi osoite ja puhelinnumero. Eipä soittoa ole tullut joten olen pettynyt muihin uistelijoihin , uistelen itsekin mutta en kehtaisi repiä toisen verkkoja jos ovat merkitty niin kuin pitääkin eli lipuilla  1,5m vedenpinnan yläpuolella. Tämä kyseinen tapahtuma sattui 9.8.2014 . Tuollaiset  kalastajat pitäisi saada järveltä pois , pilaavat muiden uistelijoiden maineen . Jos olisin merkannut mehukatti purkeilla olisin hiljaa mutta kunnon merkitkään eivät tunnu auttavan joitain uistelijoita , siitä vain yli , luotetaan että verkot on 25m syvällä.
Turha syytellä mökkiläisiä huonoista merkeistä/ merkinnästä , olisi ehkä tarkistettava omat uistelureitit ettei niitä verkkoja ole siellä ja kiertää ne merkit kaukaa. Laissakin on sanottu ettei pyydysmerkittyä aluetta saa tulla 50m lähemmäksi . Ei uistelijat omista koko järveä vaan sinne on mahduttava kaikki kalastajat sulassa sovussa eikä tuhota toisten pyydyksiä . Jos minun verkot on jonkun tiellä niin soitto vain ja tulen kyllä ottamaan tai siirtämään ne pois jos se haittaa uistelua eikä voi kiertää niitä riittävän kaukaa. Toivonkin kaikille kireitä siimoja  ja verkon repijät saa haistaa pitkän vitun !

Sivuja: [1]