Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Taimenveikko

Sivuja: [1]
1
Kivijärvi / Onko istutuksia tehty???
« : 18.10.08 - klo:20:15 »
Ihan uteliaisuuttani kyselen että onkos järveen laitettu taimenta syksyllä. Tuli maailmalta tietoa että onpi verkoissa ollut taas kymmeniä kaloja. Aattelin että onko kipattu verkkojen viereen??? Ei kai tuo taimen muuten niin isoissa parvissa liiku. Eikä ole ollut ihan muutamaa vaan todella kymmeniä...

2
Kivijärvi / Verkkojen merkintä!!!
« : 27.05.08 - klo:11:54 »
Eli aloitetaas uusi aihe joka koskettaa kaikkia vetouistelumiehiä ja miksei muitakin järvellä liikkujia.
Verkkojen merkintä Kivijärven altaalla tuntuu olevan jokseenkin sekavaa, etenkin kun kesä kunnolla alkaa ja rannan mökkiläiset, miksei myös paikallinen asutus pääsee verkkojaan laskemaan.
Tältä alkavalta kaudelta huomiona, että aika hyvin on verkot lipuilla merkitty, mutta esim. viimekesä oli jos jonkin näköistä pulloa ja purnukkaa.
Toisessa päässä verkkoa punainen kymmenen litran kannu, toisessa puolentoistalitran mehukatti törppö. Ja näitä kun on siellä tiuhassa niin on mahdoton tietää missä kulkee mikäkin verkko.
Heitänkin tähän kysymyksen osakaskunnille ja valvojille, joita toivottavasti järvellä liikkuu. Toivottavasti myös foorumilla... Miten verkot tulee merkitä??? Jos ja kun eivät ole asianmukaisesti merkitty mitä niille tulisi tehdä...???

3
Kivijärvi / Jokos vesille?
« : 18.04.08 - klo:18:07 »
Eli millainen mahtaa olla tilanne kivijärvessä, koska mahtaa päästä vesille???

Sivuja: [1]